Flightcases

Wanneer u regelmatig duurzame artikelen moet transporteren, is het aan te bevelen deze te verpakken in een flightcase. Ook voor minder duurzame producten waarbij belangrijk is dat de functionaliteit na transport behouden blijft, is een flightcase onontbeerlijk.

Een flightcase is echter niet enkel voor transport, maar dient ook voor het veilig en handig oplaan van uw apparatuur. Ook kunnen wij het aansluiten vereenvoudigen door het maken van een aansluitpaneel. Dit paneel wordt gemonteerd in de flightcase, waarop vervolgens de apparatuur wordt aangesloten. Kabels aansluiten was nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk! Ook garandeert de Decilux flightcase een zeer professionele uitstraling.

Flightcases worden in onze werkplaats voor u op maat gemaakt. Per stuk of in kleine series. De uitvoering van de case kan volledig naar uw wens gemaakt worden. Niet alleen de kleur, maar ook opties met betrekking tot handvatten, wielen en sluitingen worden met u doorgesproken. De prijs wordt vooraf voor u uitgerekend.

Flightcases van Decilux zijn van de hoogste kwaliteit. Jarenlang gebruikten we een productieproces, waarbij de kopse kanten van het hout uitgefreesd, gelijmd en daarna met popnagels aan het hoekprofiel vastgezet worden. Door dat de gemiddelde flightcase kleiner is geworden van formaat speelde dit niet meer zo sterk en was de aanschaf van een CNC freesmachine een stap naar meer efficiency en mogelijkheden. De wielen worden nog steeds via een tussenplank aan de kist gemonteerd. Verder wordt er alleen hoogwaardig verzonken hang- en sluitwerk gemonteerd.

Ook aan het Interieur wordt de nodige aandacht besteed. Posities en demping worden zo gekozen dat kist en inhoud een zeer zware crash kunnen overleven.

Kortom, Decilux Flightcases zijn de duurzaamste in hun soort en daarmee een behoud voor uw kostbare en/of breekbare inhoud.

Onze merken

Realisatie: Mumba Web Solutions