Decilux staat voor Verhuur en Verkoop van Professionele Geluid-, Licht- en Beeldapparatuur. Twee zelfstandige bedrijven die geïntegreerd samenwerken, ondersteund door een eigen technische dienst / servicebalie en een  flightcase/constructiewerkplaats.

Decilux AV Sales is de organisatie voor de Verkoop. Ervaren verkopers geven u een onafhankelijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring en productkennis. Technische Dienst en Servicebalie zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Behalve directe verkoop kunt u ook terecht voor een berekening van industriële geluidsinstallaties en geluidsinstallaties voor Theater en concerten.

Ook is decilux actief op het gebied van Import middels Holland Audio Import en levert aan wederverkopers. De organisatie is lid van een aantal vakorganisaties.

Decilux AV Rent zorgt voor alles wat u niet koopt of laat repareren. Een soepele organisatie die met u meedenkt wanneer het gaat om de technische invulling van uw optreden, presentatie, festiviteit. Wanneer het gaat om Geluid, Licht en Beeld.  Ook kunt u ons de productie van uw evenement, of een deel daarvan,  aan ons overlaten.