Licht


LightLicht zorgt voor sfeer, en emotie en draagt bij aan de uitstraling van uw evenement. Onze voorraad bestaat uit o.a: studio armaturen, bewegend licht, theaterverlichting, stuurtafels en special effecten van de meest vooraanstaande merken. Enkele highlites uit ons assortiment: Vari*lite Vl-2500 spots, GrandMA stuurtafels, Martin Mac250 beams enz..

 

Audio

audio

Decilux AV rent heeft op audio gebied alles in huis, of het nu gaat om een klein spraaksysteem voor een conferentie of om een complete festival-setup. Conventionele geluidsystemen van KS-audio en Line-array systemen van QSC audio. Mengtafels voor elke toepassing, van een digitale A&H QU-16 tot ons vlaggenschip de Midas Heritage 2000. Voor meer informatie over zendertechniek klik hier.


Rigging

rigging

Om audio & licht apparatuur veilig op te hangen hebben wij een ruim assortiment Prolyte truss en Lodestar motortakels voor u beschikbaar. Vanzelfsprekend zijn al onze hijsmiddelen voorzien van de nodige veiligheidskeuringen. Ook manliften, Genie ST-25 supertowers kunt u bij ons huren.

 

 

AV techniek

videoAlle materialen die nodig zijn voor een presentatie of congres kunt u bij Decilux AV rent op verhuur of projectbasis leverbaar. ¬†Hierbij kunt u denken aan Beamers, projectieschermen, FlatscreenTV’s, Outdoor LedWalls. Desgewenst kunnen wij ook de gehele productie voor onze rekening nemen. Van content creatie tot de uiteindelijke productie.