logo

Decilux staat voor Verhuur en Verkoop van Professionele Geluid-, Licht- en Beeldapparatuur. Twee zelfstandige bedrijven die geïntegreerd samenwerken, ondersteund door een eigen technische dienst / servicebalie en een  flightcase/constructiewerkplaats.

De komst van beeldproducten in ons bedrijf zorgt er voor dat we niet uitsluitend een “audiobedrijf” zijn maar ons als AV-bedrijf zijn gaan profileren.

Decilux AV Sales is de organisatie voor de Verkoop. Ervaren verkopers geven u een onafhankelijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring en productkennis. Technische Dienst en Servicebalie zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Behalve directe verkoop kunt u ook terecht voor een berekening van industriële installaties. Daarnaast is decilux actief op het gebied van Import middels Holland Audio Import en levert aan wederverkopers. De organisatie is lid van een aantal vakorganisaties.

sterkinlogo

Decilux AV Rent zorgt voor alles wat u niet koopt of laat repareren. Een soepele organisatie die met u meedenkt wanneer het gaat om de technische invulling van uw optreden, presentatie, festiviteit. Zelfs een stuk van de productie kunt u aan ons overlaten.